
Napolitansk pizza är inte bara mat det är kärlek. Till råvarorna. Till tiden. Till hantverket. Här får degen jäsa i 24 timmar, mjölet är valt med omsorg för pizzans skull, tomaterna kommer från kullarna i San Marzano och osten Fior di latte från Agerola som smälter perfekt i en vedeldad ugn från Valoriani som blir 500 grader.
Det här är min kärlek, bakad i 500 grader. Jag hoppas du känner den.


Boka din Napolitanska upplevelse
Jag kommer med deg, glöd och kärlek till små fester, stora bröllop, företagsgig och till och med pizzaskola om du vill lära dig själv.
Vill du boka NaPi till ditt event? Skicka ett mejl till mathias@napi.se så pratar vi upplägg, pris och hur vi gör det riktigt jäkla gott.
Och du! Ibland dyker jag upp med popupugn i Göteborg. Så glöm inte att följa på Instagram där får du veta när och var nästa pizzastopp blir.
